Контакт: +389 (2) 2464 007 | +389 71 260 091 | contact@drmilosevic.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Д-р МИЛОШЕВИЌ

 
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО ОРТОДОНЦИЈА
 
Специјалистичка ординација по ортодонција Д-р МИЛОШЕВИЌ е основана 1992 год. од страна на Д-р Савка Милошевиќ, специјалист ортодонт. Од почетокот се следат и имплементираат најновите трендови во стоматологијата, а особено во областа на ортодонцијата. Наша цел е и едукација на пациентите во правец на превенција преку одржувањето на оралната хигиена и редовни контролни прегледи. Нашиот тим на доктори го сочинуваат Д-р Милена Милошевиќ (дипломирала на Стоматолошкиот факултет во Скопје 2001 год., специјалист ортодонт е од 2006 год.) и Д-р Сашо Трпески (дипломирал на Стоматолошкиот факултет во Скопје 1999 год., специјалист ортодонт е од 2005 год.)
 
 
 
Прв чекор до здрава насмевка
 

Закажете термин уште денес

 
 
 

УСЛУГИ

 
 

Ортодонција

 

 
Почетна
 
 
 

Естетска стоматологија 

 

 
Почетна
 
 
 

Протетика

 

 
Почетна
 
 
 
 
 

Орална хирургија

 

 
Почетна
 
 
 

Детска стоматологија

 

 
Почетна
 
 
 

Парадонтологија

 

 
Почетна
 
 
 
 
 

Ендодонција

 

 
Почетна
 
 
 

Ласер терапија

 

 
Почетна
 
 
 

Озон терапија

 

 
Почетна
 
 
 
 
 
 
 

ГАЛЕРИЈА