ПЗУ Д-р МИЛОШЕВИЌ

специјалистичка ординација по ортодонција, со вас од 1992

За нас

Д-р МИЛОШЕВИЌ

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО ОРТОДОНЦИЈА

Специјалистичка ординација по ортодонција Д-р МИЛОШЕВИЌ е основана 1992 год. од страна на Д-р Савка Милошевиќ, специјалист ортодонт. Од почетокот се следат и имплементираат најновите трендови во стоматологијата, а особено во областа на ортодонцијата. Наша цел е и едукација на пациентите во правец на превенција преку одржувањето на оралната хигиена и редовни контролни прегледи. Нашиот тим на доктори го сочинуваат Д-р Милена Милошевиќ (дипломирала на Стоматолошкиот факултет во Скопје 2001 год., специјалист ортодонт е од 2006 год.) и Д-р Сашо Трпески (дипломирал на Стоматолошкиот факултет во Скопје 1999 год., специјалист ортодонт е од 2005 год.)

Прв чекор до здрава насмевка

Закажете термин уште денес

+389 71 260 091

Услуги

Нашите услуги

Ортодонција

Естетска стоматологија

Протетика

Орална хирургија

Детска стоматологија

Парадонтологија

Ендодонција

Ласер терапија

Озон терапија

Контакт

Имате дополнителни прашања?

Локација

23. Октомври, 18a 1/6, Скопје, Северна Македонија


Телефон

+389 71 260 091

+389 (0)2 246 4007

Се испраќа
Вашата пораката е испратена.Благодариме!